button.direct_calling
flower logo Затворен комплекс
flower logo Безплатен Wi-Fi
flower logo Подходящ за деца
flower logo Външен басейн
flower logo ALL Inclusive
flower logo Платен паркинг

hotel_details.short_description

Вили Елените 3* ( Vili Elenite ) са част от ваканционното селище Елени, което отстои на около 7 км. от курорта Слънчев бряг. Вили Елени 3* предоставят концепция на изхранване ALL Inclusive.  

read_more_btn

No hotels were found for the selection criteria. Please call +359899979585.

Екстри

Хотел Вили Елени разполага с:

 • Външен басейн
 • Платен паркинг
 • Подходящ за деца
 • Безплатен Wi-Fi
 • Затворен комплекс
 • ALL Inclusive

Description

Вили Елените 3* ( Vili Elenite ) са част от ваканционно селище Елени, което отстои на 7 км. от курорта Слънчев бряг и около 35 км. от град Бургас, в централната част на Черноморието. Вили Елени 3* ( Vili Eleni ) представляват малки къщички на два етажа, които са построени сред красива зеленина на метри от морския бряг. Вили Елени 3* са разположени основно на два реда покрай морския бряг, като вилите на втора линия са с изглед към парка/градините, а от вилите на първа линия се открива красива гледка към морето. Вили Елените 3* ( Vili Eleni ) на първа линия претърпяват освежаващ ремонт през 2018-та година. Всяка къщичка представлява две стаи, разположени една върху друга, като стаите на първия етаж са с веранда и малка градинка, докато стаите на втория етаж са с тераса. Вили Елените 3* ( Vili Eleni ) предоставят за ползване около 80 помещения - двойни стаи, разположени във вилите на първа и втора линия. Всяко помещение разполага с климатизация, инвидидуален санитарен възел, телевизор, мини бар ( незареден ), както и индивидуална веранда или тераса . Вили Елени 3* предоставят концепция на изхранване ол инклузив, което в комбинация с близостта до плажа ги правят предпочитано място за почивка, както за семейства с деца, така и за индивидуални двойки, които търсят спокойствието сред природата. Поради започнала реновация на ресторанта, който е обособен за вилите гостите през лято 2022-ра година ще се изхранват в ресторанта на хотел Роял Бей 4* . Плажа пред Вили Елени е неохраняем и е свободна зона, която може да се ползва от всички гости в комплекса. На разположение на гостите във Вили Елени са няколкото заведения за бързо хранене, които работят през деня като допълнение към ол инклузив програмата - оттам гостите могат да си вземат вкусен хот дог, гирос, форнети и напитки. Аквапарк Елени е на разположение на гостите на Вили Елени, като се ползва безплатно и е атракция за най-малките гости. Част от съоръженията в Аквапарк Елени ще останат затворени през лятото поради реконструкция. Гостите на Вили Елени могат да паркират непосредствено извън комплекса на платените паркинги в района. За гостите е осигурено безплатно ползване на външен басейн с чадъри и шезлонги, Аквапарк, фитнес зала, като има и детски клуб с професионални аниматори, които забавляват най-малките гости.

Вили Елени 3*  ( Vili Elenite ) предоставят на своите гости ол инклузив почивка на първа линия на морския бряг в курорта Елените.

read_more_btn
Оферти button.allInclusivePdfFile
pointer icon arrow icon btn.swipe_left

Цените се променят според периода на престой в хотела, както следва :

Период А - от 19.05. до 08.06. и от 18.09. до 30.09.2023 г.

Период B - от 09.06. до 22.06. и от 11.09. до 17.09.2023 г.

Период C - от 23.06. до 06.07. и от 01.09. до 10.09.2023 г.

Период D - от 07.07.2023 г. до 31.08.2023 г. вкл.

Валидност на офертата: 19.05.2023 г. до 30.09.2023 г.

Локация

Хотел Вили Елени ***

location icon к.к. Елените
phone icon phone icon 359899979585
Хотел Вили Елени ***
 • star logo
 • star logo
 • star logo
 • star logo
 • star logo
location logo к.к. Елените Покажи на картата arrow logoarrow logo